Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/busimind/domains/startersadviseur.be/private_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 6044
Waarom | Startersadviseur.be

Waarom

Met de hulp van een startersadviseur komt u in een mum van tijd tot de juiste inzichten.

 

Een startersadviseur kan u onder meer helpen met volgende vragen: 

 • Moet ik verplicht een ondernemingsplan of financieel plan opmaken?
 • Hoe bereid ik het best een kredietaanvraag voor?
 • Welke systemen zijn er om geld te lenen van familie of vrienden?
 • Mag ik onbeperkt bijverdienen?
 • Moet ik BTW aanrekenen en moet ik BTW-aangiften indienen?
 • Weke formaliteiten moet ik doorlopen om op te starten?
 • Beschik ik over de vereiste diploma’s erkenningen of toelatingen?
 • Hoeveel sociale bijdragen zal ik moeten betalen?
 • Wat is het verschil tussen hoofdberoep en bijberoep?
 • Welke rechtsvorm is het meest geschikt voor mijn activiteit?
 • Kan ik subsidies aanvragen?
 • Wat is het verschil tussen een enkelvoudige en een dubbele boekhouding?
 • Doe ik de boekhouding zelf, of besteed ik die beter uit?

Zo hoeft u niet het ganse internet te doorploegen op zoek naar het antwoord op uw vragen.  

Dat onze adviseurs tegelijk boekhouder of accountant zijn, breng als voordeel met zich mee dat zij u vanaf het eerste ogenblik vanuit een financieel, boekhoudkundig en fiscaal perspectief kunnen adviseren.

Indien u dit wenst kan de startersadviseur u in een verder stadium in zijn/haar hoedanigheid boekhouder of accountant van de juiste adviezen en ondersteuning voorzien, gaande van de opmaak van een financieel plan over het voeren van uw boekhouding en het geven van fiscale en financiële adviezen tot het indienen van uw aangiften.

Aarzel dus niet en vraag uw gratis advies aan d.m.v. onderstaand formulier.  

Bel ons voor direct advies