Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/busimind/domains/startersadviseur.be/private_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 6044
Starten als zelfstandig manager | Startersadviseur.be

starten als Manager

 

Wenst u te starten als zelfstandig manager en zoekt in dat verband naar relevante informatie?

Hieronder vindt u een overzicht van de beroepsspecifieke startersinfo.

Op deze pagina leest u: 

  • Zelfstandig manager

Zelfstandig manager

Een manager is een leidinggevende van een groep mensen binnen een organisatie. Een manager kan onder arbeidsovereenkomst aangenomen worden in een bedrijf, of kan als zelfstandig manager aangesteld worden. Een zelfstandig manager werkt via een eigen onderneming (eenmanszaak of vennootschap) en biedt zich aan voor het verrichten van zijn diensten binnen een andere onderneming.

Een zelfstandig manager stelt zijn diensten meestal ter beschikking onder de noemer van consultant. Voor meer informatie over het starten als consultant in het algemeen kan u terecht bij de beroepsspecifieke informatie van consultants.

Geen beroepsspecifieke vestigingsvoorwaarden

Voor het starten als consultant  zijn er geen beroepsspecifieke vestigingsvoorwaarden. Het is sinds 1 september 2018 ook niet meer verplicht nog een bewijs van kennis van bedrijfsbeheer voor te leggen om een onderneming op te starten. Meer informatie hierover en over de algemene voorwaarden voor het opstarten van een onderneming vindt u terug onder onze algemene startersinfo.

Nog vragen?
Of graag een babbel over de financiële kant van de zaak?
Bel ons voor direct advies